Der findes mange spiludbydere på markedet, som hver især repræsenterer noget forskelligt og tilbyder spillerne bonusser i forskellige omfang. Der er en ekstrem konkurrence på markedet, og derfor forsøger alle bookmakere hele tiden at optimere, så de kan give kunderne de bedste forudsætninger for at spille.

Èn af de mange ting, som bookmakerne konkurrerer om, er bonuskoder. Når det gælder bonuskoder, kan man vælge at gå efter Spillehallen bonuskode, hvor man blot skal oprette en bruger, fortage sin første indbetaling og indtaste Spillehallens bonuskode i bonuskodefeltet. Man kan også spare sig selv for besværet, og i stedet gå til LeoVegas, hvor man helt slippet for at skulle bruge en bonuskode. Her er det individuelt hvad man foretrækker. Nogle kan godt lide det simple, hvor man ikke skal bruge en bonuskode, mens andre foretrækker de unikke fordele, som man ofte ser i forbindelse med bonuskoder.

Hvilken bonus er mest fordelagtig?

LeoVegas og Spillehallen viser kontrasterne af, hvad man kan forvente sig af sine bonusser. Der er nemlig stor forskel på, hvad man kan få med Spillehallen bonuskode og den bonus, man har i vente hos LeoVegas.

Hos Spillehallen er bonussen delt op i to. Det vil sige, at man får 75 kroner gratis efter oprettelse, og derefter kan man få 100 kroner i bonus, når man foretager sin første indbetaling på 100 kroner og dermed registrer sig med NemID. På den måde har man altså 175 kroner i bonus, som man kan gå i gang med, hvor en stor del af det, er det man kalder ’’free money’’.

Hos LeoVegas forholder man sig til helt andre beløb og bonusser. Her er det muligt at få 50 kroner gratis, og en bonus på op til 10.000 kroner plus 50 free spins – hvis man arbejder for det. Hvis man går efter at få den maksimale bonus på 10.000 kroner, skal man selv finde 14.800 kroner op af lommen.

På den måde kan man sige, at den bonus som Spillehallen tilbyder, er relativ lille, men kræver til gengæld ikke mere end 100 kroner, før man har den maksimale bonus. Hvis man derimod har en ordentligt bunke penge liggende, kan man hos LeoVegas få en af markedets største bonusser.

Kom i gang med det samme

Det er individuelt hvilken bonus man fortrækker, og derfor er det et spørgsmål om temperament samt hvilket beløb, man har til rådighed. Både på Spillehallen og LeoVegas, kan man komme i gang med det samme, og  man behøver ikke de store tekniske færdigheder, for at kunne begå sig på de to hjemmesider.