Boligmarkedet i Danmark er på sit højeste nogensinde. Står du også overvejer at sælge din bolig? Så læs disse tips inden. På denne side kan du læse om 5 meget nemme og billige metoder, som du kan bruge til at øge værdien på din bolig, så du kan få mest ud af dit boligsalg.

Metode nr. 1 – Mal de rum son trænger

Den første metode som du kan bruge til at få din bolig til at stige i værdi, er at male de rum som trænger. Har du nogle rum i din bolig, som ikke er blevet malet i mange år, så kan en ny klat maling virkelig hjælpe med at give din bolig et ekstra pust. Nymalede rum vil give køberne en fornemmelse af at boligen er nyistandsat, og kan derfor øge salgsprisen markant.

Metode nr. 2 – Fix alle de små ting som trænger

Den næste metode som du kan benytte, for at få din bolig til at stige i værdi, er at få fixet alle de små ting som trænger rundt omkring. Har du f.eks. nogle stikkontakter som hænger ud fra væggen, eller har du nogle gulvlister som ikke sidder ordentligt fast, så få fixet dette inden en eventuel køber kommer forbi og kigger. Disse små ting betyder måske ikke så meget for dig selv i hverdagen, men det er noget som vil falde i øjnene på en køber, lige med det samme.

Metode nr. 3 – Giv haven en ordentlig omgang

Har du en have til din bolig, så er det en rigtig god ide at give denne en ordentlig tur. Haven er noget af det som sælger bedst, når potentielle købere sidder og kigger på billeder af din bolig. Sørg derfor for, at din have står knivskarpt inden der bliver taget billeder af den, til dine salgsannoncer.

Mangler du noget værktøj til enten at male, fixe småopgaver eller ordne haven? Så tag et kig på Dorchdanola, her kan du finde alt slags værktøj, og du kan få det leveret lige til døren.

Metode nr. 4 – Tag gode billeder

Når du har brugt tid på at ordne alle disse ting, så hyr en god fotograf, som kan få din bolig til at se ekstra indbydende ud. Med gode billeder på dine salgsannoncer, vil du få mange flere interesserede og der er derfor også en meget større chance for at der opstår en budkrig på din bolig.

Metode nr. 5 – Hyr en dygtig boligadvokat

Den sidste metode du kan læse her, hjælper dig ikke med at få din bolig til at stige i værdi, den hjælper dig til gengæld med at alt vedrørende køb af en ny bolig forløber sig som det skal. Når du skal hyrer en god boligadvokat, som skal hjælpe dig med at sørge for at dit boligkøb forløber sig som det skal, så find en boligadvokat som benytter princippet ”no cure – no pay” – på den måde skal du kun betale, hvis du ender med at købe boligen.

Er du på udkig efter en bolig i København, så kan du klikke her for at finde en boligadvokat i København.

Når du har læst disse metoder, er du forhåbentligt helt klar til at gå i gang med at få din bolig til at stige i værdi, så du kan få flest penge for din bolig.