Det er altafgørende, at udstyret er i orden i industrien. Er det ikke det, kan det gå ud over kvaliteten af arbejdet men også arbejdernes sundhed, da det at løfte meget og løfte tunge ting slider på kroppen. Hos ALVAC A/S forhandles der professionelt vakuum løfteudstyr til alle typer industriarbejde – her er de specialister i at sikre og optimere høj arbejdskvalitet samt arbejdssikkerhed og sundhed. 

Gennem årene har ALVAC A/S udviklet utallige løsninger på alverdens industrielle udfordringer. På deres hjemmeside findes der masser af cases og eksempler til inspiration, hvor en lang række kunder udtaler sig om, hvordan løfteudstyret fra ALVAC A/S har optimeret arbejdet. Det drejer sig blandt andet om arbejde indenfor møbelbranchen, jern- og metalindustrien, fødevareindustrien samt arbejde indenfor lager og logistik.

Løfteudstyr til alverdens brancher

ALVAC A/S tilbyder et væld af forskellige løsninger. Primært udvikles der vakuum løfteudstyr men alt efter det konkrete behov hos en virksomhed, kan andre løsninger såsom søjle-, sving- eller traverskraner også komme på tale. Det smarte ved vakuum løfteudstyr er imidlertid, at det er simpelt og anvendeligt indenfor mange forskellige slags løft. Det er især skånsomt overfor både materialet, der skal løftes, og samtidigt også overfor medarbejderne, der ikke belastes på samme måde som ved traditionelt løft.

Vakuumløfteren suger sig ganske enkelt fast til emnet ved hjælp af undertryk, som skabes af en motor, der enten kører på strøm, benzin eller hydraulik. Anvendelsesmulighederne er mange, og sortimentet af vakuumløftere hos ALVAC A/S dækker over løft fra 2 kg til 20 tons. På den måde er det muligt at finde en løsning til enhver udfordring indenfor enhver industri.

ALVAC A/S er med hele vejen

Når der handles med ALVAC A/S, er de med i hele processen – lige fra planlægning til levering og montering. Efter at have afklaret hvilke krav, der indgår i arbejdsprocessen, og med udgangspunkt i dialog omkring budget og andre relevante behov, fremlægges et designoplæg. Efter dette design er blevet godkendt, produceres løsningen, som ydermere bliver testet for at sikre, at de lovmæssige sikkerhedskrav overholdes. Leveringen og monteringen hos kunden er sidste led i processen, og her sørges der for, at alt er klart og korrekt indstillet, således at løftemaskinen kan tages i brug med det samme.
Intet er usagt eller set bort fra, når der handles hos ALVAC A/S, hvilket understøtter deres professionelle omdømme indenfor det nationale såvel som det internationale marked.

Har du brug for at sparre med specialister og finde det bedste løfteudstyr til industri, er ALVAC A/S det bedste sted at starte.