I det centrale Kolding – tæt på motorvejsnettet og centrum; ligger denne kontorperle, Mercur. Mercur er et kontorfællesskab i Kolding, med nogle interessante rammer for byens virksomheder.

Det har i mange år været interessant for både store og små virksomheder, at leje sig ind i kontorfællesskaber. Dels på baggrund af, at det kan give mening økonomisk, eftersom man er fælles om disse faste udgifter der forekommer ethvert kontorlokale. Dels også på grund af de administrative opgaver, som bliver de færre.

Sådan fungerer det også hos Mercur. I disse lokaler er stort set alle faste udgifter inklusiv, hvilket kan blive en fordel i forhold til budgettering. På den måde er du sikker på hurtigt internet, lave fællesudgifter såsom: vand, varme og el.

En af de vigtigste grunde til at rykke i et fælleskontor, er netværket. Netværk kan være alfa omega som selvstændig, da det kan give nogle konkurrencemæssige fordele, som ville være svært at opnå foruden. Naturligvis handler det om at være dygtig og passioneret omkring sit virke, men kender man de rette personer, kan rejsen være en smule mere overskuelig. Ligeledes er det en motivationsfaktor for nogle, at man dagligt kan spare, med andre virksomheder omkring disse gængse udfordringer, som vi alle sammen støder på i dagligdagen.

Om ikke andet er det muligt at bruge hinanden på kryds og tværs, som kan man mindske kommunikationsvejene, og dermed også effektivere forretningen.

Mange nye virksomheder stiftes hvert år

Årligt etableres der mange nye virksomheder i Danmark. Mange af disse lukkes desværre også igen, inden for to år. Dette kan der være flere grunde til, men én ting som er vigtigt for samtlige virksomheder, er den gode start. Det er ikke nemt at drive selvstændig forretning, da kunderne ikke kommer af sig selv. Den gode start, kunne meget vel være den første kunde. Dét at have en kunde i sin forretning, gør at man allerede har et grundlag for at starte op.

Pæne hjemmesider, solid online markedsføring, differentierede produkter m.m., er naturligvis en start, men hvis der ingen kunder er, vil det principielt være helt ligegyldigt.

Det at komme ind i netværksgrupper, eller kontormiljøer vil det kunne fremme din virksomheds vækst.