Er dit køleskab eller din vaskemaskine gået i stykker, og mangler du penge til at købe nyt, findes der flere steder, hvor du kan låne penge til det. Tag et kig på dette site for eksempel. Her vil du kunne læse meget mere om dine muligheder for et lån, så du hurtigt kan få et nyt køleskab, ny fryser, ny vaskemaskine eller andet du mangler.

Mange forskellige prisklasser

Hårde hvidevarer findes heldigvis i mange forskellige prisklasser, så det behøver ikke være en kæmpe udskrivning at få nye hårde hvidevarer. De forskellige firmaer, der sælger hårde hvidevarer, har også ofte en eller flere modeller på tilbud, så hvis du kigger dig godt for og undersøger markedet, kan du spare penge ved at købe på tilbud. Nogle gange er det også muligt at forhandle sig frem til en mængderabat. Skal du for eksempel både have en ny fryser og et nyt køleskab, kan det være at du kan få prisen lidt ned ved at købe begge ting det samme sted.

Køb brugt

Vil du gerne spare endnu flere penge, kan du prøve at gå efter en demomodel eller købe brugt. Sommetider sælger butikkerne deres demomodeller, så de kan få plads til nye, og du kan her være heldig at gøre en god handel. Køber du brugt, kan du spare mange penge. Tag et kig på nettet, her kan du hurtigt finde folk, der sælger deres brugte hårde hvidevarer. Husk at få kvittering og brugsanvisning med, og se også om produktet virker, inden du køber det.

Der er heldigvis mange måder til at holde omkostninger nede, i forbindelse med at du skal købe nye hårde hvidevarer.

En vigtig ting, du skal huske, inden du køber en model, er at måle op i dit køkken, så du ved, hvad der er plads til, og derfor ikke kommer hjem med en model, der er for stor.