Når man følger med i de forskellige sportsgrene og har øje for mange forskellige resultater fra mange forskellige lande, ligaer, niveauer, vil man ofte have et godt indblik hos de forskellige sportsudøvere og deres stærke og svage sider. Derved er det måske muligt, at man ved hjælp af forskellige betragtninger og overvejelser kan forudsige det endelige resultat på de forskellige dueller, kampe, opgør og lignende på verdensplan. Dette er muligt at oddse på online, hvor man også kan oddse live, og derved kan man eksempelvis oddse på, hvem der scorer næste mål, næste pointvinder og lignende. Når man så skal have fundet sig en udbyder af odds, kan det være en fordel at udbyderen tilbyder de sportsgrene og de typer af odds, man ønsker at spille på, således kravene opfyldes. Herudover kan man også vælge i henhold til, om der gives en god velkomstbonus hos de forskellige udbydere. Find 888sport kampagnekode og kom godt i gang med odds.

 

Tilmeldingen kvitteres af mange med en god velkomstbonus

Når man tilmelder sig hos en online udbyder af odds, vil man oftest blive budt velkommen med en velkomstbonus, hvilken varierer fra udbyder til udbyder. Man kan eksempelvis hos en udbyder få 100 kroner i såkaldt free bet, hvilket vil sige, at man kan oddse frit for disse 100 kroner, man får i bonus. Herudover er det også muligt at få en velkomstbonus på 100 % af første indbetaling, hvor man dog skal være opmærksom på, at dette er gældende til et indbetalingsbeløb på maksimalt 1000 kroner. Derudover skal man også som minimum indbetale 70 kroner første gang for at få velkomstbonussen udbetalt. Når man så har fået bonussen, er det vigtigt at være opmærksom på, at bonuspengene skal omsættes 10 gange, og disse gennemspil tæller kun, såfremt oddset giver minimum 1,50 igen.

Sådan tilmelder man sig

Tilmeldingen er meget enkel, og det er tilmed meget let at blive medlem hos en online udbyder af odds, men man skal dog være fyldt 18 år for at blive medlem. At blive medlem kræver ydermere, at man indtaster nogle forskellige personlige oplysninger, der først og fremmest kan være med til at bekræfte identitet, mens dette også vil bekræfte alderen. Det er også nødvendigt at aktivere sit NemID, for at det er muligt at indbetale penge til spilkontoen, således man kan begynde at spille. Når man har gjort alt dette, er det vigtigt at holde tungen lige i munden, så man får accepteret bonussen, og på den måde kan man komme godt i gang med at oddse.