Mange kan godt lide at se sport fra hele verden, mens nogle ligeledes ynder at følge med i de mange forskellige resultater fra alverdens mulige forskellige sportsgrene fra hele verden. En sådan fritidsinteresse kan man dog vælge at give en ekstra dimension, hvilket eksempelvis kunne gøres ved at oddse på kampene, hvor de små detaljer begynder at få en større betydning. Når man oddser på kampe, dueller og lignende, får de helt små detaljer pludselig en større betydning, da man på den måde begynder at overveje, hvad forskellige parametre såsom skader, karantæner og lignende giver af indflydelser på kampens og/eller sæsonens endelige resultat. Hvis man ønsker at få en god start, kan det være en fordel at oprette sig som bruger hos et online bettingfirma, hvor man hos mange firmaer får en velkomstbonus.

Rammer og regler ved indløsning af koden til velkomstbonus

Det forholder sig således, at man hos en spiludbyder kan benytte sig af en såkaldt promokode, hvor man ved indbetaling af minimum 100 kroner kan få lagt 100% oven i, hvilket er gældende op til 2000 kroner. Det vil altså sige, at hvis man indbetaler 700 kroner på sin bettingkonto, vil man af bettingfirmaet få 700 kroner oven i de indbetalte 700 kroner, hvorved man har 1400 kroner at spille for på kontoen. Det skal dog bemærkes, at dette blot er gældende for indbetalinger betalt med et kort eller PayPal. Der er ligeledes et gennemspilskrav for denne bonus, hvilket vil sige, at man skal spille pengebonussen igennem 4 gange, inden man kan begynde at tage pengene ud af bettingkontoen. Herudover er det nødvendigt at spille på noget, der minimum giver 1,8 igen, da odds under 1,8 ikke medtælles i gennemspilskravet.

Andre bonustilbud og kampagner

Nogle gange kører de forskellige bettingfirmaer nogle kampagner, der giver spilleren nogle bonusser, hvilket eksempelvis kunne være dobbelt op på gevinster op til 150 kroner, hvis stillingen i den valgte kamp Premier League er uafgjort ved pausen. Bonussen udbetales i free bets, der skal benyttes inden for 48 timer. Herudover er der også den såkaldt 100% Cash Out Bonus, hvor man kan få 100% kontant bonus på gevinsterne op til 250 kroner, når man vælger at låse et spil. Dette kræver også nogle forskellige ting, som man skal være opmærksom på, inden man kan få en sådan bonus og udføre spillet. Dette er også gældende for mange andre bonusser, som kan være særdeles fordelagtige at være opmærksom på, da man med sådanne kampagner og bonusser kan forbedre sit spil en hel del. Spil på udvalgte sportsgrene og få en god velkomstbonus og andre bonusser hos en spiludbyder med mange forskellige sportsgrene.