Vi ved efterhånden alle at det er utroligt sundhedsskadeligt at ryge, dog er der stadig mange der trodser eksperternes råd og bliver ved med denne ekstrem sundhedsskadelige vane, som både skader dig men også er en stor burde for mange økonomisk, da det ikke er en billig vane at beskæftige sig med.

Hvordan stopper jeg så denne vane og arbejder dig hen mod et varigt rygestop?

Der er rigtig mange midler som kan hjælpe dig i kampen mod et sundere røgfrit liv og det er her også væsentligt, at kigge på hvor afhængig du er på nuværende tidspunkt og hvor stor gene det vil give dig, at ligge tobakken på hylden. Der findes her et stort udbyd af forskellige nikotin produkter, som kan hjælpe dig i starten og tage de værste abstinenser og der kan her nævnes både nikotin plastre, nikotin tyggegummi, sugetabletter og mange flere. Mange rygere er dog også afhængige af det sociale aspekt der er i at ryge, ved lige at have den lille pause og gå ud og tage en snak sammen over en cigaret, men selvfølgelig også selve akten i at ryge og have en smøg i hånden. Mange ved de eksisterer, men har ikke rigtigt ovevejet mulighed og fordelen ved anvendelsen af E-cigaretter, som nemlig kan gøre din overgang fra ryger til ikke ryger mindre smertefrit og kompliceret og vi vil derfor nævne hvilke fordele der er ved brug af E-cigaretter i denne proces.

Fordele ved anvendelsen af E-cigaretter

Hvis du har mulighed for at stoppe helt fra den ene dag til den anden, vil dette selvfølgelig være at foretrække, dog er det næsten aldrig så simpelt og nemt som det lyder. Ved anvendelsen af E-cigaretter og E-væske, undgår du her tjære og andre giftstoffer fra cigaretterne og vil få en nemmere overgang som ryger til ikke ryger. En af de store fordele ved brug af E-væske er at du her selv kan styre, hvor høj nikotin indtagelsen skal være og du vil derfor meget nemmere kunne trappe ned i dit helt eget tempo. Dog kommer der en dag, hvor du er helt fri fra abstinenser fra nikotin og andre giftstoffer og selv skal ligge denne vane, med at gå sammen med de andre rygere ud til f.eks. en smøgpause. Men ved at anvende E-cigaretter vil du få en smertefri overgang og kunne afholde dig helt fra røgen, da du over tid har afvent din krop fra at være afhængig af alle de vanedannende stoffer ved rygning og derfor mindske chancen for tilbagefald markant.