Bingo er et spil baseret på tilfældige udstrækninger og held, og det kan for mange synes som værende en umulig opgave at vise sig som en god strateg i et spil såsom Bingo. Der er dog nogle forskellige strategiske overvejelser, man kan gøre sig, for at øge sandsynligheden for, at netop de tal, man har på sine egne plader, bliver udtrukket. Dette kan gøres på flere forskellige måder, og det er naturligvis ikke altid, at de forskellige råd vil virke, da spillet som oftest er baseret på held og tilfældigheder. Nedenfor gives alligevel nogle råd til, hvorledes man på strategisk vis kan øge sandsynligheden for at være den heldige vinder af bingospillet.

Flere plader med forskellige tal

En af de måder, hvorpå man kan øge sandsynligheden for sejr, er at have flere forskellige plader. Derved har man flere tal og dermed også større sandsynlighed for at de tal, man har på pladerne, udtrækkes af opråberen. Vælger man at have mange bingoplader, kan det være en fordel at vælge dem med omhu, da det ikke behøver at være en tilfældig udvælgelse. Her kan man eksempelvis vælge flere forskellige plader med mange forskellige tal, hvormed man måske øger chancen for sejr. Har man eksempelvis valgt mange plader med mange af de samme tal på, kan dette blive en hæmsko, såfremt det givne tal overhovedet ikke trækkes i løbet af spillet. Derved mindsker man altså sandsynligheden for at vinde på nogle af pladerne, såfremt mange af de samme tal figurerer på flere af pladerne.

Deltag i spil med få eller flere deltagende?

Hernæst kan man spekulere i, om det er en god idé at spille i spil, hvor der er mange eller få andre deltagere, og de forskellige metoder kaster forskellige fordele af sig. Vælger man at spille i spil, hvor der er få andre deltagende, vil der ikke være så meget at konkurrere mod, hvormed der må være større sandsynlighed for, at de tal, der bliver trukket, falder til ens egen fordel. Derudover vil udtrækningerne af de mange tal, man ikke har på pladen, ikke være fordelagtig for andre spillere, såfremt der er få deltagende. Vælger man derimod et spil med flere deltagende, vil der måske være mere spænding omkring sejren, da man først og fremmest får mere modstand, og der kan være kamp til stregen om sejren. Dette er også noget der kan give udfordringer, og det er også sjovere at vinde, når man har haft større udfordringer undervejs.

Ønsker du flere råd til, hvorledes man bedst vinder i Bingo? Læs 7 gode råd til Bingo strategi og øg din sandsynlighed for sejr.