Det svenske selskab Unibet, kæmper om at være den største bookmaker i Danmark efter Danske Spil. Det er et af de mest oplagte steder at spille, da det er en erfaren bookie med fokus på odds, live betting, live streaming samt kundeservice i top. Unibet er altså en af de største udbydere på markedet, når det handler om sportsbetting på nettet. Virksomheden har mere over 10 millioner kunder, som er fordelt på 100 forskellige lande. Den primære årsag til Unibets popularitet er, at de hele tiden forsøger at komme med nye tiltag og vigtigst af alt – lytter de til deres kunder. Man kan som ny kunde eksempelvis komme godt fra start, og sikre sig en bonus på op til 1.500 kroner, lige så snart man aktiverer Unibet bonuskode 2018.

Derfor skal man spille hos Unibet

Der findes flere forskellige bookmakere, som er interessante og fornuftige at spille hos. Valget afhænger af, hvilken bookmaker man selv finder mest interessant. Her er Unibet et glimrende valg, hvis man vil have en bookmaker, som er dækket godt ind på forskellige markedet, og hvis man er fan af både livebetting og livestreaming.

Det er naturligvis forskelligt, hvad man foretrækker hos en bookmaker. Der findes mange anmeldelser af Unibet, hvor man kan læse om fordele og ulemper ved sitet, inden man går i gang. Man kan blandt andet finde Unibet på trustpilot, hvor det er brugerne selv, som har bedømt bookmakeren. Det er naturligvis en fordel, at gøre sig bekendt med både de gode og dårlige sider, så man kan starte op hos en bookmaker, der lever op til præcis egne krav og behov.

Forbered dig på dine spil

Hos Unibet har man også rig mulighed for at forberede sig godt til sine spil. Siden indeholder nemlig en dybdegående statistik-sektion, som er meget brugbar, hvis man vil have de bedste forudsætninger til sine spil. Den er let at håndtere, og egner sig derfor til både nye og de mere rutinerede spillere.

Mange forbinder casino med luksus, rigdom og eksklusivitet. Hvis man godt kan lide det, vil man med garanti falde for det eksklusive og spritnye design på Unibets hjemmeside. Foruden det flotte design, kan man også teste det funktionelle navigationssystem, som er tæt på det perfekte. Den indeholder en sportsmenu og en søgefunktion, hvor man kan få et overblik over kampe og odds, på en smart opstillet måde. Det er også muligt at få vist odds for en enkelt spiltype og på tværs af forskellige ligaer og lande.