Går du op i din boligindretning, og ønsker du at opdatere din bolig i forhold til de nyeste tendenser, har vi her samlet nogle ting, som kan tilføje et mere moderne, men samtidig diskret, præg på din bolig.

Udskift din sengeramme

Det er blevet utrolig populært at indrette boligen med træ. Dette er især blevet til et hit, idet det giver et råt og trendy look til din bolig.

Samtidig passer træ perfekt til den skandinaviske indretningsstil, som er præget af det simple.

En fordel i at indrette med træ er, at det kan passe ind i næsten enhver bolig på grund af det store udbud af både sorter og farver.

Et godt tip er at tilføje træ i forskellige rum i din bolig på en mere diskret måde. Eksempelvis kan du tilføje træ i dit soveværelse ved at udskifte sengerammer.

Køb en sengeramme i træ, og tilføj et rustikt og simpelt look til dit soveværelse.

Tilføj et friskt pust med en smuk og simpel daybed

Daybeds er blevet utroligt populære i den nyere tid – og med god grund! Samtidig med at de er utrolig smukke i al deres enkelthed, er de også utrolige praktiske og kan anvendes i næsten alle rum.

En daybed er nemlig en blanding imellem en sofa og en seng, og er perfekt til at slappe af efter en lang dag.

Du kan både indrette den i din stue som ekstra siddeplads, men du kan også placere den i en hyggekrog enten under trapperne eller også i et hjørne i boligen, som du kan gøre til dit helt eget med boghylder, en flot komplementerende læselampe og betagende kunst.

Der er altså mange muligheder, og med en daybed kan du tilføje et moderne og kreativt præg til din bolig.

Bring elegance til dit spisebord med bordløbere

Bordløbere er utrolig elegante, og associeres ofte med et middagsselskab i forbindelse med en speciel anledning.

Dog kan du med en løber på bordet tilføje et elegant look til din spisestue. De findes nemlig i mange forskellige stilarter, farver og mønstre, og kan bidrage med et mere fint, men samtidig stadig uformelt look.

Samtidig fungerer det også som en motivationsfaktor til at sidde ved spisebordet og spise – det er så appellerende, når det er smukt, og der er gjort lidt ekstra ud af det!

Gør din bolig mere dynamisk med store spejle

Store spejle er en boligtrend der hitter. De bevirker nemlig, at det bliver lysere og mere rummeligt, og gør også din bolig mere livlig.

Spejlet har ikke længere kun et praktisk formål – at kigge sig selv i spejlet på vej ud af døren – men også et mere indretningsmæssigt formål – at tilføje en vis dynamik og rummelighed.

Især er de fordelagtige i mindre boliger, hvor sollyset ikke har adgang, men er generelt gode til det danske hjem, idet vi har lange, mørke vintre.

Du kan bruge store spejle i alle rum, afhængigt af dine behov. Eksempelvis kan du indrette dit badeværelse med et kæmpestort spejl, og endda supplerer med en spejlkommode.

Det giver ikke blot en vis dynamik, men er også en utrolig unik måde at indrette på. Du kan altså være utrolig kreativ med din måde at benytte spejle på i din indretning af dit hjem, og skille dig ud fra de fleste andre. Samtidig vil den give en vis wow-effekt fra enhver, der besøger dig.