For mange er sommerferien begyndt, mens den for andre venter rundt om hjørnet. I sommerferien skal der for alvor være tid til afslapning for at få et ordentligt afbræk fra hverdagen. Mange ender desværre med at lægge for mange planer i sommerferien, så den bliver mere stressende end afslappende. I denne artikel har vi derfor samlet vores råd til, hvordan du får en afslappende og stressfri sommerferie.

Start ferien godt ud med ultimativ afslapning

For at få en afslappende ferie, gælder det først og fremmest om at starte ferien afslappende ud. Det handler om fra starten af at sætte afslapning på programmet.

Sørg gerne for at kalenderen er helt fri de første dage af ferien, så du har god tid til at slappe af.

Du kan med fordel tænke over, hvordan du kan forkæle dig selv lidt ekstra for at markere at sommerferien er startet.

Det kan fx være ved at spise lidt god mad på terrassen sammen med et glas rosévin.

Du kan også forkæle dig selv med en fantastisk wellness massage, som for alvor kan markere at ferien er startet. På dette linkkan du bestille en wellness massage til dit eget hjem, så du kan få en afslappende massage til at markere at ferien er begyndt.

Pas på med for mange planer i ferien

Når du skal planlægge din ferie, er det vigtigt at du ikke har for mange planer eller ambitioner om hvad du skal nå i ferien.

Alt for mange planlægger store projekter i ferien som fx en renovering af huset, men hvis du skal have en afslappende ferie, er det vigtigt at du ikke lægger for mange af den slags planer i din ferie.

Nogle projekter er en god idé at planlægge til ferien, mens andre helst skal vente til andre tidspunkter. En krævende renovering af huset er fx en dårlig idé, hvis det kommer til at vare hele ferien, mens det at male et eller flere rum i boligen kan være et mere overskueligt projekt til ferien, som stadig giver plads til afslapning

Mange vælger også at bruge ferien som tidspunktet til at starte en ny sund livsstil. Det er dog også bedst at vente med, så du ikke skal bruge hele ferien til at tælle kalorier.

Du kan dog godt sætte lidt tid af til i ferien at få lavet en fedtfrysning, hvis du går og drømmer om at komme af med noget af det fedt, som ikke altid kan trænes væk. Du kan se mere om fedtfrysninger hos Inviocare.

Få overblik over arbejde og hængepartier inden ferien

For at gå på ferie uden stress, skal du have styr på arbejde og eventuelle hængepartier inden ferien starter. Hvis du ikke overblik over dit arbejde bliver tiden op til ferien utroligt stressende.

Derfor skal du i god tid lave et overblik over, hvor meget arbejde, der skal laves inden ferien, så du løbende kan følge med i hvor meget du mangler.

Når du kommer tættere på ferien, er det en god idé at prioritere hvilke opgaver der skal nås inden ferien og hvilke der eventuelt kan vente. Når du har en prioritering, ved du hvilke opgaver der skal laves først og det bliver dermed nemmere at overskue.

Hvis du ikke kan nå alle opgaver inden ferien, ved du samtidig hvilke opgaver der godt kan vente, og det giver lidt mere overskud at tage af inden din ferie, så du starter ferien ud på en god måde.