Når man har sig en elektrisk cigaret, er det særdeles nødvendigt at have en tilhørende påfyldningsvæske, som er kilden til den damp, man indånder, når man damper. Væsken kaldes e-væske og opvarmes i en komponent på den elektroniske cigaret, der kaldes atomizeren, og når væsken så opvarmes udskilles væskens dampe ud i mundstykket, hvormed man ved ind indånding får dampen ned i lungerne. En af fordelene ved denne damp er, at den ikke indeholder nært så mange skadelige stoffer, som røg fra tobak gør, og på denne måde siges det altså, at e-cigaretter er mindre farlige end de kendte cigaretter. Der er nogle forskellige ting, der kan være en fordel at overveje, inden man erhverver sig påfyldningsvæske til sin elektriske cigaret.

Forskellige smagsaromaer tilhørende e-væsker

En af de ting, man skal overveje, er e-væskens smagsaroma, der fra variant til variant af e-væske varierer en hel del. Det er muligt at få smagsaroma af vandmelon, tyggegummi, cola, lime, citron, vanilje og en hel del andre forskellige smage, og det kan være svært at vælge. Det er også en meget individuel sag, hvorved det kan være nemmest at prøve sig frem til den rette smag. Her kan man eventuelt vælge at lægge ud med nogle smagsaromaer, man kender til og synes om, hvorefter man eventuelt kan begynde at bevæge sig ud i nogle andre smage. Man kan også vælge at erhverve sig flere forskellige væsker med forskellige smage hjem, således man har noget at veksle mellem, hvormed man helst ikke skulle blive træt af nogle smage, da man sørger for en vis variation i smagsaromaerne.

Overvej ligeledes valg af nikotinindhold

Det forholder sig ligeledes på den måde, at det er muligt at få forskellige indhold af nikotin i e-væsker, hvilket også kan være en fordel. Er man slet ikke vant til at ryge og ikke har et yderligere behov for nikotin, kan man blot nøjes med at vælge en variant helt uden nikotin og udelukkende med smagsaromaer. Har man derimod et meget stort behov for nikotin, kan det være en fordel at vælge en e-væske med et højere indhold af nikotin, således man får sine behov opfyldt. Find et udvalg af e-væsker ved at klikke her.