Det kan være noget af en uoverskuelig opgave at få tilrettelagt alle de nødvendige sager, der skal være styr på, inden barnet kommer, og derfor hjælper vi dig på vej med denne guide til de mest nødvendige sager, du skal anskaffe dig inden barnets ankomst.

Det skal du købe til dit ufødte barn

Som udgangspunkt er der nogle basale babyting, du skal sørge for at have, når babyen ankommer. En ting er, hvad du har lyst til at købe, fordi det ser nuttet og fint ud, noget andet er, hvad der er nødvendigt at have ved hånden i hverdagen. Ikke desto mindre er der her det udstyr, som vil komme dig til undsætning langt hen af din barsel.

Stofbleer
Stofbleer er et must have, da de er behjælpelige med mange ting såsom alternativ til håndklæder, når barnets røde numse skal tørres eller som afdækning af eget tøj, når barnet har fået mælk og evt. gylper.

Engangsbleer
Gå aldrig ned på engangsbleer til din baby. Der bliver hurtigt brugt mange den første måneds tid, men sørg for ikke at købe for mange pakker i den samme størrelse, da babyen ret hurtigt vokser ud af dem og skal op i en større størrelse.

Babydyne og sengetøj
En babydyne / kugledyner er nødvendig for dit barns gode søvn, og nogle køber endda 2 for at have både en fast liggende i sengen og en til at ligge i barnevognen.
Samtidig anbefales 2 sæt sengetøj og 2 lagener, så der er noget at skifte i mellem, hvis der opstår uheld i løbet af natten. Soft Gallery laver noget utrolig smukt babyprint på deres sengetøj.

Bodystockings
Bodystockings fås i mange forskellige farver og mønstre, og når din baby ankommer, kan det være svært forinden at vide, hvilken størrelse den bruger. Søg om hjælp fra din jordemoder og sørg da for at købe minimum 8 bodystockings. Klik her og find bedårende bodystockings i de smukkeste print fra Soft Gallery.

Barnevogn og tilbehør
En barnevogn er selvfølgelig et must, og derudover skal du også huske en tilsvarende lift og en madras, der passer til. Herudover er et myggenet og et regnslag godt tilbehør.

Autostol i bilen
Har du bil, og skal du transportere frem og tilbage med dit nyfødte barn, skal du sørge for at have en autostol, der er passende til den alder babyen/barnet har.