Hvis din virksomhed og dine ansatte er kørt lidt trætte i jeres arbejde, så er det tid til at få besøg af Torben Wiese – Danmarks 2. mest motiverende foredragsholder! Wiese har været med til at inspirere mere end 300.000 medarbejdere og ledere på landsplan, og hans bøger omkring brydning af vaner har begge givet ham titlen som bestseller. Torben Wiese kan give lige nøjagtig din virksomhed den motivationsfaktor, der skal til for at bryde de dårlige vaner, der står i vejen for et positivt og effektivt arbejdsliv!

Humor og faglighed går hånd i hånd

Vi kender alle til følelsen af et foredrag, der er meget interessant, men som bare virker meget tungt og langt, når man sidder til det. Fagligheden er høj, men underholdningsfaktoren er sjældent på samme niveau. Dette er dog så langt fra virkeligheden som muligt med en foredragsholder som Torben Wiese! Med en fantastisk kombination af god faglig indsigt og underholdende momenter med god inddragelse af publikum er et foredrag med Wiese en oplevelse i særklasse – en oplevelse, som virksomheden kan tage med sig og bruge i dagligdagens gøremål efterfølgende. Hans motivation og engagement er smittende, og hans erfaring med brydning af vaner giver inspiration til at gøre det selv!

21 forskellige muligheder – tilpasset til din virksomhed

Et foredrag er ikke meget værd, hvis det kører efter en standard procedure, som ikke er tilpasset den virksomhed, som foredragsholderen skal gøre klogere. Derfor følger der naturligvis spandevis af muligheder med en foredragsholder af Wieses kaliber. Dine ansatte kan lægge ører til hele 21 forskellige foredrag, der kan kombineres på kryds og tværs, og målene bliver altid tilpasset til virksomhedens dag. I kan få gode råd og tricks til at bryde de dårlige vaner med et foredrag på alt fra 20 minutter til 2 timer – Torben Wieses erfaring skal virkelig prøves på egen krop!

Torben Wiese er en sværvægter, når det kommer til foredragsholdere, og han kan levere lige nøjagtig det foredrag, som jeres virksomhed har brug for. Derfor er det bare med at springe til og kaste sig ud i at bryde de dårlige vaner – det vil kunne ses på bundlinjen!