Ønsker du at stoppe med at ryge smøger? Eller er du blot interesseret i at prøve kræfter med e-cigaretter? I et sådant tilfælde vil der være en hel masse forskellige spørgsmål, der kommer frem, da der er mange forhandlere af elektroniske cigaretter på markedet, der alle har en hel del forskellige ting at byde på. Derved vil man også oftest opleve, at der på markedet gerne skulle være et produkt passende til krav, ønsker og behov på markedet. Dette gør sig gældende, uanset om man er nybegynder indenfor dampning, eller man er mere erfaren bruger af e-cigaretter. Omvendt vil der jævnfør det store udvalg også være en del forskellige ting, man skal være opmærksom på, når man erhverver sig en e-cigaret.

Elektroniske cigaretter i forskellige varianter

En af de ting er typen af e-cigaret, hvilket skal holdes for øje, da der er flere forskellige varianter med forskellige fordele. Ønsker man en simplere variant, kan det være en fordel med cigalikes. Den er både simpel i sit design og sin brugervenlighed. Designet er meget enkelt og elegant, mens man blot skal montere cartomizeren på batteriet, hvorefter man blot monterer en ny, når den første cartomizer er brugt op. Herudover er der e-cigaretter med tankbeholder, der er brugervenlige og simple at have med at gøre. Denne model har en fastmonteret tank, som kan genopfyldes med forskellige e-væsker, som vælges efter behov. Coilen vil dog blive brugt op over tid, hvorfor den skal udskiftes jævnligt. Mods er en af de mere komplicerede enheder, hvilket især er gældende for nybegyndere. De har en lille LED-skærm med informationer og forskellige knapper, hvormed strømforbrug og temperatur kan justeres. Under en tilvænningsproces bør det også være muligt at vænne sig til modellerne og deres niveau af brugervenlighed.

Valg af cigaret kan også afhænge af hvor hyppigt den benyttes

Ønsker man at benytte sig af sin elektroniske cigaret meget hyppigt i løbet af dagen, kan det være en fordel at vælge en variant med en høj batterikapacitet. I dette tilfælde kan det være en fordel at erhverve sig en e-cigaret med tankbeholder eller et mod, da disse har de længst levetid på batteri. Denne tid varierer dog fra model til model, og dette kan man undersøge nærmere ved at kigge på modellens niveau af mAh. Jo højere dette tal er, jo bedre holder batteriet pr. opladning. Her behøver man så eksempelvis ikke et så højt mAh-niveau, såfremt man blot vil benytte sig af cigaretten om aftenen eller i sjældne tilfælde på dagen. Her kan en cigalike derfor være en god løsning. Se mere på www.elekcig.dk.